SisterWood nu ook Online!

EINDELIJK….moeten we erbij zeggen. WAT EEN WERK! Maar we zijn best een beetje trots op het eindresultaat. Nou ja, eindresultaat, een website met webshop is natuurlijk nooit “af” – maar we hebben een mooie basis gelegd :-).

Op de vraag “hebben jullie ook een website?”, hebben we een jaar lang gezegd: “ja, daar zijn we mee bezig”.

Jeroen Duller van Dulcom Online & Print Media heeft de onze site technisch netjes in elkaar gezet, het logo en de kleuren van SisterWood eraan gegeven en een webshop daarin opgenomen. En hij was onze steun en toeverlaat bij technische vraagstukken en om het beeld in ons hoofd van hoe het eruit moet zien op de site te projecteren. Jeroen geeft altijd snel en adequaat ondersteuning. Dank daarvoor, Jeroen!

Tussen alle andere administratieve en verkoopactiviteiten door heeft Corina de site en het webshop-gedeelte gevuld en verder vorm gegeven. Daaraan voorafgaand moest er heel veel vertaald worden vanuit het Duits.

Gmundner Keramik heeft meer dan 2500 verschillende artikelen met omschrijvingen die allemaal vertaald moesten worden met daarbij ook hun algemene voorwaarden, reclameteksten etc. etc.

De producten van de ZirbenFamilie zijn helemaal nieuw in Nederland. De gemiddelde Nederlander weet überhaupt niet wat zirbenhout is, dat de Zirbe een naaldboom is die in de Alpen groeit en wat de onwijs positieve effecten van zirbenhout zijn. Ook hiervoor veel vertalen, veel uitleggen, proberen dit in duidelijke omschrijvingen te verwoorden in het Nederlands.

Daarnaast zoeken we dealers door heel Nederland voor de ZirbenFamilie en Gmundner Keramik en willen we ons aanbod van relatiegeschenken promoten. Om de zakelijke klant te bereiken en te informeren is daarvoor een aparte informatieve pagina op onze site samengesteld.

Natuurlijk hebben we ook veel beeldmateriaal moeten vergaren. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden.

En nu we online zijn, begint eigenlijk pas het echte werk: vindbaarheid op google, SEO, laten weten dat je bestaat, SisterWood, ZirbenFamilie en Gmundner Keramik promoten en uiteraard zeer actief zijn op social media. En…..hopelijk veel online bestellingen verwerken!!

Kijk op onze site www.sisterwood.nl voor het resultaat.
We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden.
Feedback is van harte welkom!