Wil je samen met ons Nederland veroveren met
het unieke assortiment van de ZirbenFamilie?

Wij zoeken wederverkopers door heel Nederland.

SisterWood zoekt ook de zakelijke klant. Wij hebben voor Nederland het agentschap van een prachtig Oostenrijkse bedrijf, de ZirbenFamilie uit Tirol. We vertegenwoordigen hen met trots en enthousiasme. Het is een solide en betrouwbare zakenpartner waar we prettig mee samenwerken.
Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat deze producten nu nog vrijwel nergens in Nederland te koop zijn, terwijl je er in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland bijna over struikelt. Om dit in Nederland uit te bouwen zoeken wij wederverkopers door heel Nederland. Gedreven verkopers die na een gedegen verkooptraining met evenveel passie als wij deze producten kunnen promoten en natuurlijk verkopen.
Inmiddels hebben wij ondervonden dat door de vele tevreden klanten de verkoop zeer snel in een stijgende lijn komt met – niet onbelangrijk – terugkerende klanten.

Ga naar de pagina → Wederverkopers ZirbenFamilie en Gmundner Keramik


Op zoek naar een relatiegeschenk dat nog
(bijna) niemand in Nederland geeft en heeft?

Wil je je businesspartners of je personeel verwennen met een écht origineel relatiegeschenk? Dat nog vrijwel niemand in Nederland heeft? Kies dan voor de ZirbenKugel-set van onze Oostenrijkse Originals van de ZirbenFamilie. Dit is een set van een stijlvolle glazen waterkaraf met daarop een gepersonaliseerde houten kogel uit zirbenhout met je naam en/of logo erin gedrukt. Iedere keer dat de kogel erop en eraf gaat, valt het oog op jouw bedrijfsnaam!

 

Ook de ZirbenWürfel kan gepersonaliseerd worden.

Ga naar de pagina → relatiegeschenk Oostenrijkse Originals