Natuurlijk slaapmiddel nodig?

5 effectieve slaapmiddelen op natuurlijke basis

 

Gebroken nachten, woelen en wiebelen om je zuchtend nog maar weer eens om te draaien. Met een oog kijk je nog eens op de wekker, nog maar 4 uurtjes voordat’ie weer afgaat. Je ziet nu al op tegen de dag die voor je ligt, waar je niet uitgerust aan kunt beginnen. Dat betekent dat je ’s avonds weer gebroken in je bed kruipt voor wederom een slapeloze nacht. Klinkt dit scenario je bekend in de oren? Een natuurlijk slaapmiddel biedt uitkomst en gaat niet ten koste van je gezondheid. Met deze slaapmiddelen doorbreek je het patroon en komt er een einde aan je slapeloze nachten.

Zirbenwurfel: verlaagt je hartslag en geeft een ontspannende geur af

De Zirbenwurfel in combinatie met druppels ZirbenOlie zijn al jaren wereldberoemd in de Oostenrijkse Alpen. Het is een natuurlijk slaapmiddel waar we niet over uitgepraat raken en daarom meegenomen hebben naar Nederland. Met maar 2 à 3 druppels per avond merk je een positief verschil in de kwaliteit van je slaap. De geur alleen al is ontspannend en maakt dat je lichaam en geest gemakkelijk kunnen relaxen. Daarnaast heeft de geur een kalmerend effect op je hartslag, waardoor deze omlaag gaat. Hierdoor raak je sneller in een diepe slaap en rust je beter uit. Dit is zelfs wetenschappelijk bewezen!

ZirbenWürfel 2 - ZirbenFamilie

Nightholder: houdt telefoonstralingen tegen en verspreidt zirbenolie

Je hoort het vast niet voor de eerste keer: telefoonstralingen zijn niet goed voor je! Maar ja, op de een of andere manier kun je ook ’s avonds maar geen afstand van je telefoon nemen. De Zirbenfamilie Nightholder biedt uitkomst. De kunststof elementen van een reguliere nightholder zijn vervangen voor zirbenhouten onderdelen. Wanneer je wat Zirbenolie op het Zirbenhout sprenkelt, verspreidt de ontspannende geur van Zirbenhout zich door de ruimte, wat ervoor zorgt dat je lichaam zich ontspant en je hartslag kalmeert. Daarnaast is de nightholder gemaakt van een edelstalen behuizing met poedercoating die 75% van de telefoonstraling tegen houdt. Wat ons betreft een slim en effectief natuurlijk slaapmiddel!

Nightholder 3 kleuren op zirbe - ZirbenFamilie

Zirbenolie en Zirbenspray: een must-have natuurlijk slaapmiddel

We raden je aan om altijd een flesje Zirbenolie en/of Zirbenspray in huis te hebben. De etherische oliën hebben een rustgevende werking op het lichaam. Het helpt je te relaxen. Een Oostenrijkse berggeur verspreidt zich in de kamer die zuiver en ontspannend is. De Zirbenspray is niet alleen een heel fijn natuurlijk slaapmiddel, het kan ook gebruikt worden als luchtverfrisser in huis. Het neutraliseert nare geurtjes als de beste.

ZirbenSpray 20 ml - ZirbenFamilie

Zirbenkussen: Lucht gedroogde Zirbenvlokken uit de bergen van Tirol

Heb je er weleens aan gedacht dat je kussens kunt inzetten als slaapmiddel? Ook heel effectief bij kinderen met slaapproblemen. De Zirbenkussens zijn gevuld met de allerbeste lucht gedroogde Zirbenvlokken uit de bergen van Tirol. Ook hier zijn de effecten van de Zirbenvlokken weer hetzelfde: je hartslag verlaagt, je bloedsomloop wordt gestimuleerd, je concentratievermogen bevordert en je slaapkwaliteit verbetert. In combinatie met een paar druppels ZirbenOlie of een spuit ZirbenSpray heb je gegarandeerd een top natuurlijk slaapmiddel te pakken! Wil je een kussen waarvan de hoes matcht bij je slaapkamer en zelf een kussen maken? Dan is een zak ZirbenVlokken een aanrader.

ZirbenKussen hart met ZirbenVlokken ZirbenFamilie

Zirben dekbed: gegarandeerd slapen als een roos

Hebben de vorige Zirbenproducten je verwachtingen als natuurlijk slaapmiddel overtroffen en wil je all out gaan? Met het Zirben dekbed slaap je als een roos, dat beloven we je! Over de geur hoeven we het niet meer te hebben, dat weet je inmiddels, maar het dekbed biedt nog meer voordelen. Zirbenhout heeft een hele goede vochtregulerende en anti-bacteriële werking waardoor je dekbed veel langer fris blijft. Daarnaast is het Zirben dekbed een vierseizoenen dekbed en kun je het dus het hele jaar door gebruiken.ZirbenDekbed_200x140cm ZirbenFamilie

Waarom Zirben

Had je nog nooit van de Zirbenfamilie gehoord? Wij zijn helemaal fan van de Oostenrijkse producten die via ons overgewaaid zijn naar het hoge noorden. Zirbenhout heeft gewoonweg een positief effect op je slaapkwaliteit. Daarnaast verlaagt het je hartslag en bevordert het je bloedsomloop. Ook heeft Zirbenhout een aangename etherische geur die ontspannend werkt en de luchtwegen vrijhoudt waardoor het lichaam meer zuurstof kan opnemen. De positieve effecten van Zirben zijn bewezen evenals het gebruik van de producten als natuurlijk slaapmiddel. Lees alle voordelen van de zirbenfamilie.